@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Igen, sajnos a Time Outban vannak eléggé túlárazott helyek, de megvan a maga hangulata, fél évig laktunk Lisszabonban és imádtuk azt a helyet. Persze jártunk a Marquesnél is kisebb, családias éttermekben, de turistaként szerintünk egyszer mindenképp érdemes ide is ellátogatni.
Pasteles helyek közül pedig nekünk a Fabrica de Nata a favorit, de ízlések és pofonok :) Itthon voltunk az Édesmindegyben, ahol árulnak pastelt, de azt sajnos össze sem lehetett hasonlítani a kintivel :( hideg volt, és vanília puding volt benne... Kár érte.
Az a vicc, hogy a tőkehal (bacalhau) a nemzeti eledelük, ami portugália környékén nem honos, így friss tőkehal gyakorlatilag nincs. Általában a szárított, sózott tőkehalat dolgozzák fel sokféle formában, illetve fagyasztott verzió létezik még. (Állítólag norvégiából importálják)
Time out hiaba jo, ha tularazott, es allandoan fullon van turistaval, ugy kell helyzet vadaszni. A Pastéis de Belém meg kb a nevebol el, kozepes minosegben arulja a cuccot. Rua do Loreton van a Manteigaria, az siman agyonveri az emlitett helyet.
Wine&Dine
Utolsó kommentek:
BahariAnna 2019.10.05. 21:46:04
Bejegyzés: Vacsora kínai módra – avagy mit tegyünk és mit ne, ha kínaiakkal vacsorázunk?
Wine and Dine 2018.11.21. 18:12:19
Bejegyzés: Lisboa Food Guide
Wine and Dine 2018.11.21. 18:09:40
Pasteles helyek közül pedig nekünk a Fabrica de Nata a favorit, de ízlések és pofonok :) Itthon voltunk az Édesmindegyben, ahol árulnak pastelt, de azt sajnos össze sem lehetett hasonlítani a kintivel :( hideg volt, és vanília puding volt benne... Kár érte.
Bejegyzés: Lisboa Food Guide
user friendly 2018.11.20. 20:10:55
Bejegyzés: Lisboa Food Guide
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2018.11.20. 19:59:18
Bejegyzés: Lisboa Food Guide